zaterdag 15 november 2014

Copperhead gin


Kerst nadert, en hiermee dus ook de vermoeiende zoektocht naar het perfecte kado. De overtreffende trap van kerststress: kerstkado’s zoeken voor een man. Vrees niet want hier breng ik jullie een originele mannen cadeau suggestie.
De Copperhead Gin is een flesje perfect passende in de voort durende Gin hype. Koperkleurig en met een kurken stopje. Naast de fles, kan je ook drie pipet flesjes kopen om het je G&T dat extra beetje umph te geven, brengt ongetwijfeld de wetenschappelijk 'experimenteerder' in je naar boven. Het volledige setje is niet goedkoop en kan je ook niet zomaar in de winkel kopen. Hieronder voor de geïnteresseerden de uitleg zoals ik ze kopieerde van de site. En neen, ik word hier niet voor gesponsord, mijn blog is lekker amateuristisch, geen reclame toestanden; Enkel de zaken die in mijn radar verschijnen en het vermelden waard zijn. 
Van de site geplukt:
 
Copperhead Gin is het resultaat van een samenwerking tussen Yvan Vindevogel, een apotheker uit Kortrijk die sterk geïnteresseerd is in het heelkundige aspect van gin, en Bernard Fillier, eigenaar van de door menig gekende graanstokerij Filliers die superieur is in het distilleren van alcohol op basis van jeneverbessen.

De overheerlijk zachte Belgische gin bevat verschillende botanicals als jeneverbessen, sinaasappelschil, korianderzaad, engelwortel maar ook kardemom. Dit geeft je een zachte en frisse neus van citrus. Voeg de medicinele bitters Aperitivum,Digestivum en Energeticum bij de gin voor een extra helende touch (te koop hier). Aperitivum maakt van uw gintonic een perfecte aperitief die de smaakpapillen open zet om de honger te bevorderen, Energeticum werkt perfect om de maag te verlichten tijdens de maaltijd en Digestivium is ideaal om de spijsvertering in werking te stellen. Als kers op de taart geeft het extra energie als je deze gin tonic drinkt.

Naast de bijzonder zachte smaak is ook de koperen fles zeer opvallend. De naam Copperhead wijst niet alleen op de koperen lambiek die al van de oorsprong gebruikt wordt om alcohol in te stoken, maar hij wijst ook op de Koperkop, een type slang die gekend is van het symbool voor de farmacie.

En voor de echte G&T freaks, plak ik hieronder nog een link naar een recensie van de Copperhead Gin
http://www.standaard.be/cnt/dmf20140514_007

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten