zondag 22 december 2013

Hohoho kerstsfeer

Ben he-le-maal geen kerst fan, het koude weer, de kadootjes-en kerstkaartjes stress, recepten uitpluizen die makkelijk zijn maar er moeilijk uitzien, en als ultieme frustratie kerstliederen en kerstmarkten. Het mag voor mij maximum een week duren.
Aan decoratie doe ik ook niet echt, de boom van vorig jaar werd uit de tuin gegraven en de jongens mochten hem naar hartenlust versieren, ziezo klaar is kees.
Ben echt wel jaloers op mensen die het in 'hun vingers hebben', die druk in de weer gaan met hulst en oasis, lichtjes in kunstige bochten rond hun buxusboompjes draperen, naarstig op zoek gaan naar een kerstboom thema kleur en dan eindigen met een prachtig in-sync huis. Neen, bij mij tref je zulke taferelen niet aan.
Toch doe ik af en toe, dankzij Pinterest inspiratie een poging tot.
Zo maakte ik deze lieve sneeuwman cadeau tags en bakte ik koekjes met de jongens, aanvankelijk in gemodelleerde ster en hartjes vormpjes maar de creativiteit overwon met hun unieke 'Mr Smiley' koekje.
Waar ik wel naar uit kijk, elk jaar opnieuw is kerstavond bij mijn ouders, en  dit jaar nog zo veel meer met een nieuw telgje, mijn zus haar eerste kindje en mijn metekindje, Jeff! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten