donderdag 5 september 2013

Groene salsa

Elke zomer is er wel een gerecht of sausje dat ik regelmatig maak en deze keer was het de zomer van de 'groen salsa'. Perfect om bij een stukje bbq vlees te serveren, of in je koude of warme pasta te draaien of met toefjes op een bordje tomaatcarpaccio te draperen.
Wat je nodig hebt voor het groene spul is een hoop verse tuinkruiden: munt, peterselie, basilicum.
voorts peper, zout, olijfolie, citroensap, mosterd, kappertjes en augurkjes. Gebruik het aantal naar eigen believen, de vinger proeftest doet de rest

Alles in mijn trouwe kameraad het blendertje kiepen en voila, je all round salsa is een feit:

 
 
Van de carpaccio van coeur de boeuf tomaten met mozarella en salsa verde trok ik geen foto maar het receptje van Jeroen Meus wil ik jullie niet besparen:
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen